Psychologiepraktijk Desirée Melssen biedt verschillende vormen van therapie aan. Wist u dat het ontzettend belangrijk is om te kiezen voor een therapie die bij u past?

Er zijn zo ontzettend veel therapieën dat u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom hebben wij voor u de therapieën die Psychologiepraktijk Desirée Melssen biedt op een rijtje gezet.

Cognitieve gedragstherapie

Bij deze vorm van psychotherapie wordt gekeken naar denkgewoonten. Vervolgens helpt de therapeut bij het ombuigen van deze gedachten naar een positieve vorm. Dit is een veel toegepaste therapievorm. Bovendien is deze vorm van therapie vaak ook nog eens snel afgerond. Meer informatie vindt u op de pagina cognitieve gedragstherapie.

EMDR

Een traumatische gebeurtenis verwerken, dat is lastig. Bij een klein percentage van mensen die een heftige ervaring hebben meegemaakt, lukt het niet om dit op eigen kracht te verwerken. Dat is wanneer er EMDR ingezet wordt. Meer weten over deze vorm van therapie? Kijk op de EMDR pagina.

Energie psychologie

Dit is een eclectische en holistische vorm van therapie. Door middel van deze nieuwe ontwikkeling kunnen tal van klachten aangepakt worden. Psychologiepraktijk Desirée Melssen is gespecialiseerd in deze vorm van therapie. Als u meer wilt weten kunt u de pagina energie psychologie bekijken.

Relatietherapie

Wanneer kies je voor relatietherapie en waarom kies je hiervoor. En wat doet een relatietherapeut eigenlijk? Meer informatie over deze vorm van therapie vindt u op onze relatietherapie pagina.